11.9.13

Ρίγος και νεκροφάνεια *


Ένα σχόλιο αναγνώστη στο άρθρο "Μαζί στις ευρωεκλογές – γιατί όχι;" του Στέφανου Κασιμάτη για εκλογική σύμπραξη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ:

Και μαζί να κατέβουν, και χώρια, και ανάκατα και όπως λάχει, το φούμο μαύρο και πηχτό θα πάει σύννεφο.
Ιδίως στις Ευρωεκλογές, όπου δεν πιάνουν εκβιασμοί για 'κίνδυνο της πατρίδας', και άλλες ανάλογες παπαροαλητείες, η Χρυσή Αυγή θα πάρει ποσοστά που οι 'καθώς πρέπει' θα τρίβουν τα μάτια τους.
Ακόμη και το συνοθύλευμα του Σύρριζα θα πάρει τα πάνω του.
Ομως το μεγάλο μπράφ θα το κάνει το γλαρό μάτι του Μιχελο-φύρερ, και δικαίως : Είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή που εγγυάται ... ρίγος. Από ρίγος αναγούλας έως ρίγος τρόμου, εξαρτάται από το νετελικάτο της αισθητικής και τον βαθμό κοινωνικής δειλίας.
Πρέπει πάση θυσία να δοθεί στα 'αστικά', 'καθως πρέπει', κόμματα να καταλάβουν ότι μόνο ώς αστικά κόμματα δεν συμπεριφέρονται. Το νομικό πλάισιο που έχτισαν, ιδιαίτερα μέσα στο 2013, εργαζόμενοι σε ρόλο μεταφραστή κάτω από Γερμανούς, Δανούς, Γάλλους , ακόμη και Ιρλανδούς γραφειοκράτες, απέχει παρασάγκας από κράτος δικαίου, και δή αστικό κράτος δικαίου.
Αν το ΚΚΕ ήταν ζωντανό και όχι μουμιοποιημένο, θα άξιζε ένας 'γύρος του χορού' με τους 'καταραμένους', μόνο και μόνο γιά να πάρει το μήνυμα η νέα γεννιά ΤΑ ( Ταγματο-αλητών) ότι δεν πάει άλλο. Δυστυχώς ο Κουτσούμπας έχει πέσει σε νεκροφάνεια. Οπότε δεν μένει πρός το παρόν παρά ο Φύρερ. Τι να κάνουμε? πολιτική γίνεται μόνο με τις διαθέσιμες επιλογές !!!

Σχολίασε ο/η gkam | 11:05:46, Σεπτέμβριος 11th, 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου