26.5.14

Ένα σχόλιο *


Σχόλιο αναγνώστη του άρθρου "Οχι περιπέτεια" στη Καθημερινή 26.5.2014:

Συγχαρητήρια πάντως στην ΝΔ - ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ που να ξαναδανείζεται) για το αποτέλεσμα! Κατάφεραν πραγματικά να πάρουν ψήφους από μεγάλη μερίδα συνθρώπων μας, που παραβίασαν κάθε λογική και ηθική για να γυρίσουν την Ελλάδα πίσω, σαν "κομματόσκυλα" που αδιαφορούνε για το τι κάνει ο πολιτικός! Αυτοί τον ψηφίζουν ούτως ή άλλος! Απαράδεκτο!
- Το ΑΕΠ είναι στο 162 δισ, περίπου 30% κάτω από επίπεδο 2009, και χρέος είναι 205% του ΑΕΠ, δηλαδή αυξήθηκε. Με αποπληθωρισμό κ όλας, δηλαδή να πονάει περισσότερο!
- Αποδείχθηκε ότι όλο το PSI και η ύφεση ήταν χωρίς λόγο! Για το τίποτα! Με μεγαλύτερο χρέος - χειρότερη ύφεση, μεγαλύτερη ανεργία, οι αγορές μας δάνεισαν! Απλά τώρα δεν γίνεται να πολυμιλάμε στους δανειστές γιατί οι προδότες βάλανε Αγγλικό Δίκαιο!
- Μας έχουν διασύρει την χώρα μας σε όλο τον κόσμο σαν περίγελο διεφθαρμένων, απλά για να ξεπουληθούν φθηνά τα φυσικά αέρια και η ενέργεια, καθώς και παραλίες και νησιά!
- Η "Χαμένη Γενιά" έγινε για να γελάνε κάποιοι;
- Τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ πάνε; Απλά έγινε ΕΛΙΑ και αυτό ήταν; Τόσα χρήματα τόσα χρόνια δεν ήταν αρκετά; Σοβαρά μιλάμε;
- Ξέχασαν το κλείσιμο της ΕΡΤ, σε 1 νύχτα, χωρίς καμία διαδικασία - και ιδιαίτερα ύποπτα, πάλι χωρίς λόγο.
- Εβγαλαν νόμους "επαναπτρισμού" - ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος, με το κράτος να κόβει "προμήθεια" στο ξέπλυμα 6%. Ελεος!!!
- Ξέχασαν ότι δεν έχουν παγώσει όλους τους ελέγχους κολλητών τους και εμβασμάτων πολιτικών προσωπων. Ξέχασαν την Λίστα και τον Βενιζέλο που την είχε στα χέρια του, καθηγητής Νομικής, χωρίς καμία επίσημη και έγκυρη νομικά διαδικασία;
- Εχουν διαλύσει όλη την Αγορά Ακινήτων με απαράδεκτους νόμους, αστάθεια στο φορολογικό!
- Βολέψαν ανελέητα όλο το σύστημα τους (θυμίζω δάνεια συγγενών Βενιζέλου από ΤΤ, Επιδότηση στην ΜΚΟ του αδερφού του Σαμαρά), ενώ εμείς πρέπει να δουλεύουμε με 300 - 700 μικτά και λέμε ευχαριστώ στον Βουλευτή που μας έβαλε στο πρόγραμμα του ΟΑΔΕ;
- Εχουν δόσει τα 40%, 19 δισ του κρατικού προυπολογισμού σε Τραπεζίτες χωρίς έλεγχο και δεν τα μετράνε καν στο Ελλειμα!
- Το ψεύτικο πλεόνασμα το διένειμαν κ όλας!
- Μας απειλούνε ρε κ όλας; Πιοι νομίζουν ρε ότι είναι; "Φωνάζει ο κλέφτης";

Η ψήφος είναι προσωπική, αλλά λυπάμαι για τους συνανθρώπους μας που βλέπουν την ψήφο σαν "κομματοσκυλα" και ως αντικείμενο προς πώληση! Δεν με νοιάζει αν θα ναι Σύριζα ή Μύριζα ο επόμενος! Οποιος και είναι, αν κάνει το 20% αυτών των αδικημάτων πρέπει να πάει ΓΡΗΓΟΡΑ σπίτι του! ΑΜΕΣΩΣ! Και μάλιστα να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη! Γιατί αυτό είναι δημοκρατία! Το ότι τους ψηφίσαμε δεν σημαίνει ότι εγίναν υπεράνω νόμου και θεσμών, λογικής και ηθικής! Την Ελλάδα δεν πρέπει να την αφήσουμε να την κάνουν 100 χρόνια πριν! Μπορούμε να πάμε μποστά όχι στον Μεσαίωνα και στα τσιφλίκια!

Leonidas Spartan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου