6.7.14

Έκκληση προς νοήμονες *


Σχόλιο αναγνώστη στη Καθημερινή 5.7.2014:

Η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με τους πολιτικούς εγκληματίες της μεταπολίτευσης που έδωσαν μορφή στη δημοσιονομική κρίση που αντιμετωπίζουμε... και αντιμέτωπη με αυτούς τους πολιτικούς εγκληματίες που δημιουργήθηκαν εξαιτίας αυτής της κρίσης. Οι πολίτες πλέον έχουν να αντιμετωπίσουν τόσο τους πολιτικούς εγκληματίες του παρελθόντος που αβασάνιστα συνεχίζουν να καταστρέφουν τις δομές της χώρας απαξιώνοντας την έννοια του κράτους αλλά και τους πολιτικούς εγκληματίες του παρόντος που αβασάνιστα δεν έχουν να προτείνουν κάτι καλύτερο. Οι εφημερίδες και οι τηλεοπτικές εκπομπές συνεχίζουν απροκάλυπτα να στηρίζουν τον έσχατο ανταγωνισμό μεταξύ ανθρώπων που ουδεμία σχέση έχουν με τις ανάγκες της χώρας και όλοι μαζί διαπιστώνουμε την ανεπάρκεια της κοινωνίας μας.

Έκκληση προς τους νοήμονες... η Ελληνική κοινωνία δεν υφίσταται πια... ιδιαίτερα με την μορφή που έχει σήμερα... και αυτούς που παρατηρούμε, ακούμε και διαβάζουμε και δηλώνουν μεταρρυθμιστές... εκ του αποτελέσματος μας αποδεικνύουν πως δεν έχουν ιδέα για το τι ακριβώς διακηρύττουν. Έρευνα δεν υπάρχει, Ανάπτυξη δεν υπάρχει, Παραγωγή δεν υπάρχει, Εργασία δεν υπάρχει, Παιδεία δεν υπάρχει, Υγεία δεν υπάρχει, Ασφάλεια δεν υπάρχει.... και όμως με θράσος οι ιθύνοντες του παρελθόντος ακόμα πωλούν αβασάνιστα το ψέμα και οι ιθύνοντες του παρόντος δεν έχουν την ικανότητα να αγγίξουν αυτά που η κοινωνία έχει ανάγκη να πιστέψει.

Προς την Καθημερινή..... για να υπάρξει Μεταρρύθμιση πρέπει να προϋπάρχει η ρύθμιση. Η μεταπολίτευση ήταν απλά μία απάτη με ιδρυτές κοινούς πολιτικούς απατεώνες που εξαπάτησαν τις ελπίδες και τα πιστεύω μία κοινωνίας. Καραμανλής, Παπανδρέου και Μητσοτάκης είχαν ευκαιρία να ρυθμίσουν την κοινωνία και προτίμησαν να την απορυθμίσουν. Ακόμα και μετά θάνατο πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Δεν υφίσταται η σταθερότητα που με μανία οι δημοσιογράφοι σας προπαγανδίζουν. Σταθερότητα καταρχήν σημαίνει ηγεσία. Σταθερότητα σημαίνει όραμα, πορεία και σκοπό. Στην Γερμανία αυτό υφίσταται. Στην Ελλάδα αυτό δεν υπάρχει. Και δε θα υπάρχει όσο θα διατηρούμε τις ίδιες πολιτικές οικογένειες, τους ίδιους αυλικούς και τον υπάρχον διεφθαρμένο καθεστώς επιχειρηματιών. Και η καλύτερη απόδειξη είναι οι ίδιοι αυτοί Έλληνες που μεταναστεύουν και για όσο ζουν θεωρούν την Ελλάδα μόνο τόπο διακοπών....

Δεν είμαστε Δημοκρατία αλλά ένας χώρος όπου δραστηριοποιούνται οι χειρότεροι, οι ανίκανοι και οι πλέον διεφθαρμένοι. Η Ελληνική κοινωνία πρέπει να ρυθμιστεί και αυτό μόνο όταν εκτοπίσουμε κάθε στοιχεία σήψης.

Νίκος Χ. Νικολούτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου