3.1.09

Ευρωπαίοι κροκόδειλοι


Οι χλιαρές εκδηλώσεις 'ανθρωπιστικής ευαισθησίας' των αφεντικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη σφαγή στη Γάζα θυμίζουν κροκοδείλια δάκρυα.
Για θυμηθείτε τι έγινε το 2006, όταν οι Παλαιστίνιοι τόλμησαν να βγάλουν τη Χαμάς πρώτη πολιτική δύναμη σε εκλογές -κατά κοινή ομολογία- αψεγάδιαστες: Σε ακόμη μια αναίσχυντη επίδειξη της Δυτικής υποκρισίας, οι σημερινοί 'ανθρωπιστές' διέκοψαν την οικονομική βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Παλαιστινιακή Αρχή, μόνο και μόνο γιατί οι Παλαιστίνιοι ψήφισαν τη 'λάθος' παράταξη!
Έγραφε στις 11.4.06 η Καθημερινή: "Στα πρόθυρα μείζονος ανθρωπιστικής κρίσης βρίσκεται πλέον η Παλαιστινιακή Αρχή μετά τη χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης να αναστείλει την παροχή οικονομικής βοήθειας προς την κυβέρνηση της Χαμάς."
Και συμπλήρωνε λίγο μετά η Ελευθεροτυπία: "Η διακοπή των οικονομικών ενισχύσεων από την Ευρωπαϊκή Ενωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες οδηγεί σε ραγδαία εξαθλίωση του παλαιστινιακού πληθυσμού, όχι μόνο στη Λωρίδα της Γάζας, όπου η κατάσταση αγγίζει τα όρια της κοινωνικής έκρηξης, αλλά και στη Δυτική Οχθη του Ιορδάνη."
Θα θυμάστε ότι στη συνέχεια οι Παλαιστίνιοι άρχισαν να σκοτώνονται μεταξύ τους -Χαμάς κατά Φατάχ- σε μια κλασσική εφαρμογή του Διαίρει & Βασίλευε.
Βλέπετε, αντίθετα με τους Παλαιστίνιους εκλογείς, οι ξένοι 'δημοκράτες' επέμεναν να κερδίσει η Φατάχ. Τελικά το ματς έληξε ισόπαλο, με τη Φατάχ στη Δυτική Όχθη και τη Χαμάς στη Γάζα.
Οι ίδιοι γλοιώδεις γραμματείς και φαρισαίοι που πριν 3 χρόνια χρησιμοποίησαν την εξαθλίωση για να εκβιάσουν πρόσφυγες, έρχονται τώρα και παρακαλούν ευγενικά το Ισραήλ να δείξει λίγη αυτοσυγκράτηση απέναντι στους ίδιους 'ανυπάκοους' εξαθλιωμένους.
Μερικά χρόνια πριν, στη 'γενοκτονία' των Αλβανών του Κοσόβου από τους 'αιμοσταγείς' Σέρβους, είχαν εκδηλώσει την ανθρωπιστική ευαισθησία τους πολύ πιο ενεργητικά, βομβαρδίζοντας για 78 ημέρες τους 'κακούς' αμάχους του Βελιγραδίου και του Νόβι Σαντ.
Τώρα το ενδιαφέρον τους εξαντλείται σε θεατρικές ευχολογίες, εξισώνοντας τις αυτοσχέδιες ρουκέτες της Χαμάς με τις 'έξυπνες' βόμβες του Ισραήλ, και τους 400 νεκρούς Παλαιστινίους με τους 4 Ισραηλινούς...

Μα στα σοβαρά, ποιός έχει εκλέξει τέτοιους κρετίνους υποκριτές που υποτίθεται ότι μας εκπροσωπούν διεθνώς;
Ή μήπως μας έκατσαν στο σβέρκο χωρίς να το πάρουμε είδηση (όπως και τόσοι άλλοι);
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου