2.10.13

Ο μπαμπούλας



Δεν χρειάζεται να είσαι οπαδός της Χρυσής Αυγής για να διακρίνεις τη τραγική ειρωνεία αυτής της φωτογραφίας: Είναι ο αρχηγός ενός κοινοβουλευτικού κόμματος που πήρε 400,000 ψήφους πριν 15 μήνες και μέχρι χθες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ότι έχει πολλαπλάσια απήχηση στους ραγιάδες -αυτούς τους αχάριστους  που αδυνατούν να δουν το success story που σερβίρουν τα κουτοχορτοπωλεία και δεν πείθονται από τις άσφαιρες αερολογίες της φλύαρης "αντιπολίτευσης".

Εδώ το ανήμπορο στωικό χαμόγελό του "φύρερ" διαφέρει από τις άλλες προσεκτικά επιλεγμένες φωτογραφίες των ημερών που δείχνουν τον ίδιο και τους υπόλοιπους "εγκληματίες" με γκριμάτσες σαν αυτές που κάνουν τα παιδιά να τρώνε όλο το φαγητό τους.
Για αυξημένο τηλεοπτικό σασπένς, τον κρατάνε σφιχτά δύο (αριθμός 2) μασκοφόροι με βαρύ οπλισμό που δεν έχουν ούτε οι φαντάροι στα ακριτικά νησιά. Ίσως από πάνω να πετούν και ελικόπτερα μη τυχόν και αποδράσει ο σιδηροδέσμιος τρομοκράτης, ο οποίος (άκουσον άκουσον) είχε 43,000 ευρώ στο σπίτι του (αντί για την Ελβετία) μαζί με δύο φονικά περίστροφα και μια καραμπίνα! Προφανώς τα μαχαιροπήρουνα τα είχε φυγαδεύσει έγκαιρα...

Παράλληλα με αυτό το θέατρο για λοβοτομημένους τηλεθεατές, η Βουλή κάνει επίδειξη του τι σημαίνει "ακριβή στα πίτουρα και φτηνή στο αλεύρι": Μια συντεχνία που έχει ξοδέψει άπειρες ώρες και δημόσιο χρήμα για την άρση ή μη της ασυλίας διαφόρων κλεφτοκοτάδων, αντί να τρανταχτεί από αυτό το πρωτοφανές καραγκιοζιλίκι, συζητάει για τη διακοπή των οικονομικών απολαβών μερικών "κατά λάθος" μελών της που δεν έχουν καν δικαστεί ακόμη.

Την ίδια στιγμή, τα ποικιλόχρωμα μεγαλοπαράσιτα απολαμβάνουν τα δισεκατομμύρια που λείπουν από τα δημόσια ταμεία, παραμένοντας ανενόχλητα στα σαλόνια τους και χασκογελώντας που το πανηλίθιο πόπολο είναι απορροφημένο από το θέατρο με τους αλυσοδεμένους μπαμπούλες και δεν ασχολείται με τις βδέλλες που του πίνουν το αίμα.

Αν κάτι κατάφερε η Χρυσή Αυγή, είναι να δείξει το μέγεθος της υποκρισίας των αδίστακτων βιαστών της δημοκρατικής ισονομίας. Με την ίδια ξετσίπωτη και ανεξέλεγκτη θεσμική "ευελιξία" του σήμερα, θα φτάσει αύριο και η ώρα των χαζοχαρούμενων χειροκροτητών αυτής της τραγικής φαρσοκωμωδίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου