31.5.13

Μόνο στη βία *


Σχόλιο αναγνώστη από τη Καθημερινή 30.5.2013:

Κύριε Ιορδανίδη υπάρχει κάποιος άλλος εκτός αυτών που γνωρίζουμε, που θα μπορούσε να εκπροσωπήσει τον πολίτη? Διότι αυτό είναι το ερώτημα. Ο κίνδυνος δεν είναι να μείνει ο Σαμαράς χωρίς εταίρους αλλά η χώρα χωρίς ουσιαστικές επιλογές. Και ο Σαμαράς δεν είναι επιλογή απλά πράττει αυτά που έχουν υπογράψει το σύνολο της πολιτικής αλητείας. Αυτά που κάποτε έλεγε πως αρνείται να τηρήσει αλλά το καλό σκυλάκι σιωπά όταν του βάζει φωνή το αφεντικό.

Ο χρόνος κυλάει και ο κόσμος αναζητά διέξοδο και δε βρίσκει. Και αυτό είναι ακόμα πιο επικίνδυνο διότι η κατάσταση σε οδηγεί μόνο στη βία.... όχι στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και σίγουρα όχι στα κομματόσκυλα της ΠΑ.ΣΟ.Κ-ο-Νεοδημοκρατιας ακόμα και όταν αυτοί αλλάζουν μπερέ και αυτό-ονομάζονται κάπως αλλιώς.

Ο πολίτης ταυτόχρονα αρνείται πεισματικά να στηρίξει αυτά τα ίδια ανθρωπάκια που σήμερα παριστάνουν τους γνώστες.... και ας δημοσιεύετε βολικά και καθημερινά δημοσκοπήσεις που προπαγανδίζουν κάτι που δεν υπάρχει.

Και μη ξεχνάτε πως αυτή τη στιγμή ότι συμβαίνει στην Ελλάδα δεν είναι αποφάσεις Ελλήνων πολιτικών. Αν ήταν στο χέρι αυτών των καθαρμάτων η χώρα θα βυθιζόταν ακόμα περισσότερο. Ο χρόνος όμως κυλάει εναντίον όλων.

Σχολίασε ο/η Νίκος Χαράλαμπος Νικολούτσος | 15:20:54, Μάιος 30th, 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου