13.11.12

Κενοκεφαλιές


Ένα σχόλιο στο άρθρο του Σταύρου Λυγερού "Μετά τα μέτρα..." στη Καθημερινή 11.11.2012:


Έχουν λυσσάξει οι ανεγκέφαλοι με τη "λύση" της απόλυσης μερικών χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων.
Ας μας εξηγήσουν επιτέλους κατά πόσο στην παρούσα κατάσταση θα βοηθήσει τα δημόσια οικονομικά η μετατροπή μισθών σε επιδόματα ανεργίας, καθώς και σε τι θα οφελήσει την ιδιωτική οικονομία η εκτίναξη της ανεργίας.

Όσο για τους άλλους κενοκέφαλους που επιμένουν ότι το δημόσιο έλλειμμα θα μειωθεί μόνο με περικοπές δαπανών, ας μας πουν επιτέλους αν οι δημόσιες δαπάνες στη χώρα μας ξεπερνούν ως ποσοστό του ΑΕΠ τις αντίστοιχες των εταίρων που μας κάνουν μάθημα.
Και ας μας πουν επίσης για το ύψος των φορολογικών εσόδων της Ελλάδας σε σύγκριση με τους κουτόφραγκους, οι οποίοι δεν έχουν "νόμιμους άρα ηθικούς" ατσίδες με έξοδα αντίστροφα των δηλωμένων εισοδημάτων τους.

Επιπλέον ας μας πουν πόσα χρήματα εξοικονόμησε το δημόσιο τα τελευταία 3 χρόνια κόβοντας μισθούς και συντάξεις από αυτούς που έχουν λίγα, και ταυτόχρονα πόσα εισέπραξε από την φορολόγηση αυτών που έχουν πολλά.
Αλλά βέβαια το τελευταίο είναι δείγμα "σοβιετικού καθεστώτος" θα μας πουν οργισμένοι οι βολεμένοι οπαδοί της κοινωνικής ζούγκλας που αψηφούν τα μαύρα σύννεφα της οργής...

Σχολίασε ο/η Αμάν Πια! | 04:47:05, Νοέμβριος 13th, 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου