15.2.12

Βουλή των Ελλήνων (όχι όλων βέβαια)

Από το "ΤΕΥΧΟΣ Υπαλλήλων Ειδικών Θέσεων και Οργάνων Διοίκησης Φορέων του Δημοσίου και Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα (Υ.Ο.Δ.Δ.)" αρ. 48/2.2.2012:


Διαβάζω σχετικά εδώ:


"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ !!!!
Δεν καταλαβαίνουν Χριστό, τι άλλο να πώ...


Δηλ., αν εγώ κατάλαβα καλά:
  1. Υπάρχει και λειτουργεί στη Βουλή ακόμα ''Γραφείο του πρώην Προέδρου της Κ.Ο. του «Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας», Νίκου Κωνσταντόπουλου΄΄, με κάμποσες (πόσες ???) οργανικές θέσεις, που κάποια είναι τώρα κενή
  2. Ο πάλαι ποτέ Πρόεδρος της Κ.Ο. του Συνασπισμού (Ν. Κωνσταντόπουλος, έχει κατά νόμο (άρθρο 41 παρ. 1Θ΄ του Κανονισμού της Βουλής (Μέρος Β΄, ΦΕΚ 51/Α΄/97) δικαίωμα να προτείνει, και πρότεινε, την κάλυψη αυτής της κενής θέσης με κάποιον δικό του
  3. Ο πρόεδρος της Βουλής έκανε ασμένως δεκτή την πρόταση του πρώην προέδρου μιας πρώην Κ.Ο. και διόρισε τον προστατευόμενο του ''Προέδρου''
  4. Ερώτηση(μία από τις πολλές) : Πόσα ακόμα γραφεία πρώην προέδρων κοινοβουλευτικών ομάδων υπάρχουν???
  5. Ο Πρόεδρος της Βουλής αλλά και ο πρώην Προεδρος της Κ.Ο. του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας, προφανώς ενστερνίζονται, τη Βουλγαράκειον απόφανση ''Το νόμιμον έιναι και ηθικόν'' ακόμα και τούτες τις μαύρες ώρες !!!
Τα υπόλοιπα, σχόλια ή ερωτήματα, προσθέστε τα εσείς.
Εγώ αρχίζω να κουράζομαι, παρ' 'ολο που δεν πρέπει..."


Με βάση αυτά, στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον σύντροφο Νίκο Κωνσταντόπουλο που -έστω και όντας στα πολιτικά χρονοντούλαπα- φροντίζει για την ενίσχυση του εισοδήματος τουλάχιστον μερικών εργαζομένων παρά το σφυροκόπημα που δέχονται.

Επιπλέον αξίζουν συγχαρητήρια στους εκπροσώπους του Έθνους, οι οποίοι εν μέσω κρίσης αγωνίζονται για την απρόσκοπτη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών (όπως τα πολύτιμα γραφεία τέως πολιτικών αρχηγών).

Είμαι πραγματικά υπερήφανος για τέτοιους Εθνοπατέρες -και μάλιστα του προοδευτικού χώρου που θα φέρει σύντομα την αναγέννηση του τόπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου