6.10.12

Ημείς άδομεν *

Σχόλιο αναγνώστη άρθρου της Καθημερινής 5.10.2012:

Προφανώς δεν έχετε έναν άνεργο ή συνταξιούχο που να του έχουν κόψει τη σύνταξη στην οικογένεια σας, ή κάποιον εργαζόμενο που να του έχει περικοπεί ο μισθός κατά 30%, δεν πληρώνατε το ταμείο σας ανελιπώς τα τελευταία τριάντα χρόνια και να πληρώνετε τα φάρμακα από τη τσέπη σας και να χάσετε μιά μέρα στην ουρά για να πάρετε τα λεφτά από το ταμείο σας μετά από τρείς μήνες ή έχετε καιρό να επισκεφτείτε ή να νοσηλευτείτε σε δημόσιο νοσοκομείο, δεν έχετε παιδιά ή δεν τα στέλνετε σε δημόσια σχολεία και να πληρώνετε τον ένα μισθό για φροντιστήρια, αγγλικά κλπ. ή έχετε πολύ καιρό να μπείτε σε λεωφορείο για να πάτε στη δουλειά σας και να περιμένετε μισή ώρα στη στάση να περάσει ή δεν έχετε οδηγήσει στην Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών τα τελευταία δύο χρόνια!
Διαφορετικά δεν εξηγούνται τα άρθρα σας εδώ και κάμποσο καιρό!
Έλεος!
Στο χθεσινό άρθρο όσον αφορά στη λίστα Λαγκάρντ σας ενόχλησε ο κιτρινισμός και σήμερα θεωρείτε ότι καταρρέουν η θεσμοί επειδή κάποιοι που έχουν να πληρωθούν έξη μήνες παραβίαδαν τον ιερό χώρο- "σύμβολο"- του ΥΠΕΘΑ!
Το σύμβολο του ΥΠΕΘΑ το καταράκωσαν αυτοί που τόσα χρόνια εκει μέσα, με την ανοχή των ΜΜΕ, υπέγραφαν τις σκανδαλώδεις συμβάσεις για να αρπάξουν τις μίζες.
Οι θεσμοί καταρρέουν, επειδή υπάρχουν εν έτει 2012 ελληνόπουλα στα δημόσια σχολεία που ζαλίζονται από την πείνα!
“Των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν.”

Σχολίασε ο/η Georgios K | 15:06:57, Οκτώβριος 5th, 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου