3.2.13

Η κοινωνική Γενοκτονία στην Ελλάδα *

Του Γιάννη Ιωάννου


Εκτενές άρθρο του Θεοφάνη Μαλκίδη, με απαρίθμηση των νόμων που ένας-ένας γίνονται κρίκοι αλυσίδας σκλαβιάς.


ΤΡΊΤΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2013

Η Οικονομική και η Πολιτική Συνιστώσα της Κρίσης: Η Κοινωνική Γενοκτονία στην Ελλάδα

1. Εισαγωγή
Τον Οκτώβριο του 2012 συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τότε που κατηγορούσαν τον ελληνικό λαό στο προσκήνιο ως «κοπρίτες», «τεμπέληδες», «διεφθαρμένους», τη χώρα και την οικονομία ως «Τιτανικό», και έδιναν ψευδή στοιχεία για το «χρέος», ενώ στο παρασκήνιο συζητούσαν μυστικά με το ∆ιεθνές Νομισματικό Ταμείο (∆ΝΤ), την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Αφού έριξαν τον ελληνικό λαό στο «ασφαλές» καταφύγιο του ∆ΝΤ είπαν ότι αν δεν υπογραφεί το πρώτο, το δεύτερο, το τρίτο κ.ο.κ μνημόνιο, οι εφαρμοστικοί, τα μεσοπρόθεσμα και τα άλλα νομοθετήματα που κατέλυσαν την εθνική κυριαρχία, δεν θα υπάρχουν λεφτά για μισθούς και συντάξεις, πετρέλαιο, φάρμακα και τρόφιμα. Τους νόμους που μας υποδούλωσαν, ούτε καν τους διάβασαν, κατά δήλωσή τους. Είπαν ότι θα βγούμε από τις αγορές το 2012, από όπου δεν μπορούσαμε να δανειστούμε γιατί μας είπαν ότι η κρίση είναι δανεισμού και όχι χρέους. Και τα επιτόκια αυξήθηκαν με γεωμετρική πρόοδο. Μας ανέφεραν ότι αν ακολουθήσουμε τις «συνταγές», θα έχουμε πρωτογενή πλεονάσματα, θα γίνουμε «∆ανία του Νότου» η οικονομία θα σωθεί και δεν θα έχει πρόβλημα και κάθε μήνα είχαμε και έχουμε και θα έχουμε νέο εκβιασμό για τη δόση από το εξωτερικό και από το εσωτερικό, συν το γεγονός ότι γίναμε «Μπαγκλαντές του Βορρά»
Κυβερνήσεις ενάντια σε δημοκρατική και συνταγματική νομιμοποίηση, παρότι ανέλαβαν να κάνουν εκλογές, παρότι θα ήταν υπηρεσιακές, έφεραν τα νέα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς, με το ξένο δίκαιο υποθηκεύοντας τις επόμενες γενιές.

[πλήρες άρθρο]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου